Удавница - душа
Удавница съм аз на твоите сънища и кошмари!
А ти не искаш да се събудиш! Просто не можеш, уви!
Не си представяш коя съм! - Ангела и демона в теб!
В ръцете си държа сърцето и същността ти! И теб!
Харесва ми, когато прогледнеш в мен - истината ти!
Не искаш вече да избягаш! Животът, усещаш, че започва!
В себе си растем! Твоята душа съм аз! - Уроците, мечтите ти!
Само в мен можеш да се събудиш и преродиш! Отключи архива!
Извади от там отговорността! Намери смелостта! Създай свобода!
Спомни си за усмивката! Мечтай отново в любовта! Просто живей!
Не ми позволявай в смъртта ти да те убия! Да те удавя и да си отида!
Потопи се сега в цялостта, която имаме! Аз ще съм в теб! Просто чувствай!
Затвори очите си и своя избор направи! Дали да ме видиш, или не...
Дали да ме имаш?! Дали да остана?! Дали ще си тръгнем и аз и ти?!
"Но, от теб изход няма!" - казваш ми.Татуирано е името ни в съществуването ти!
Аз не мога да те изпусна, а ти мен държиш! - Заедно да полетим! Нагоре да потънем!
© Лили Вълчева Всички права запазени
Нека си пишат , аз обичам всякакви оценки