20 ago 2015, 10:07  

Удобно 

  Poesía » Otra
610 0 2


Удобно


"напредналата" форма на любов

с илюзиите свои се прощава

не съди и не тропа с крак

когато някой я предава

мълчи си кротко си чете

рецептите за подмладяване

опитва лек след лек

и бори се за освежаване

оформя късогледата си слепота

и с нея тръгват на разходка в парка

ако не дай си боже я налегне страх

мори го и го мъчи с мисъл ярка

не вижда смисъл да изпитва гняв

удобно ѝ е да не разпилява

последните си мигове живот

за страст която вдъхновява

© Лина - Светлана Караколева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??