26 ago 2008, 7:27

Удоволствие от... 

  Poesía » Otra
638 0 6

Свърших, беше ми приятно,

топъл допир по сетивата...

издигащ ме до невероятно

харизматично място в душата.

*

Трепетно допрени силуети

акордите в ляво пулсират...

нежно длани в длани поети

целувка в края, ноти замират.

*

Опияняващо чувство, омая

без прегради, грим и маски,

избор за двама към безкрая

чертаещ път в цветни краски.

*

( * - а )

25.08.2008г

(цикъл "Галещо перо")

© Анета Саманлиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??