2 oct 2007, 14:46

Уединение 

  Poesía
449 0 5
Далеч от всички размисли и страсти,
далеч от празния суетен шум,
потърсих аз утеха във Лакатник.
Потънах в тишина и весел звън.

© Анна Дюлгерова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??