24 sept 2008, 0:06

Угризения 

  Poesía » Filosófica
628 0 2
Навярно изпълнена с угризения,

че бъркам в нещо всеки ден...

Подлагам крак, да спъна времето

не знам защо, и как, а накъде?

По навик ме поглеждаш болно,

попил онези мои угризения.

По навик те сънувам нощем,

а все така не спира времето...

Навярно грешница съм

и навярно истината няма и да разбера...

Понякога да бъдеш просто себе си

е път бодлив, предначертан!

© Натали Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??