Sep 24, 2008, 12:06 AM

Угризения 

  Poetry » Phylosophy
684 0 2
Навярно изпълнена с угризения,

че бъркам в нещо всеки ден...

Подлагам крак, да спъна времето

не знам защо, и как, а накъде?

По навик ме поглеждаш болно,

попил онези мои угризения.

По навик те сънувам нощем,

а все така не спира времето...

Навярно грешница съм

и навярно истината няма и да разбера...

Понякога да бъдеш просто себе си

е път бодлив, предначертан!

© Натали All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??