"с уханието любовта се връща"
И. Тенев
Оставаш с мен често безмълвен,
когато душата събличам.
И сякаш се чувстваш погълнат
от думите, дето изричам
На мене ми стига да видя
усмивка на устните твои.
И стига ми само да чуя
две думи, не сладки порои.
Пред теб съм разголена цяла.
Пред тебе съм малко момиче.
Душата ми, чиста и бяла,
до болка сега те обича!
Усмивката, ласките нежни,
гласът ти, напевно гальовен.
И всичко сегашно и прежно...
Ухание в мрака съдбовен!
© Снежина Айдарова Todos los derechos reservados
поздравявам те, Снежина..
най-сърдечно.