24 sept 2007, 15:58

УХАНИЕТО ТВОЕ МЕ ПЛЕНЯВА 

  Poesía
892 0 11

Уханието твое ме пленява

със аромата дневен от Пирея,

на нимфи чудни и на самодиви,

докосва нежни струни на душата!
        
         То в мене вдъхва сили за летежи,

за пурпурния блясък на надеждите,

за усети най-странни, преживени,

за нови спомени, родени в утрото!

 


          Поемайки дълбоко въздух, в мене

се раждат сто желания интимни

и  с радост аурите ни се сливат,

превръщайки се в нещо неделимо!

© Светльо Златанов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??