събота късен следобед
жените простират пране
мъжете къркат с други мъже
в новините по първа
син изневерил с етърва
в спортния преглед
шампионат по бързо сране
всяка неделя е мираж
но и хоризонт за вас
© Мария Василева Todos los derechos reservados