7 авг. 2014 г., 13:57

Уикенд 

  Поэзия
533 0 1

събота късен следобед
жените простират пране
мъжете къркат с други мъже
в новините по първа
син изневерил с етърва
в спортния преглед
шампионат по бързо сране
всяка неделя е мираж
но и хоризонт за вас

© Мария Василева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??