2 ene 2010, 17:55

Уилям 

  Poesía » De amor
462 0 4

Мъжът на моя живот -

наричам го ноември,

макар да знам,

че казва се Уилям.

Прекрасен е...

и за мен светът е нищо,

защото само него искам.

Мечтая за дните,

в които ще сме заедно,

така влюбени и някак...

Не зная - може би различни.

Господи, искам само да го срещна,

пък друго не ми трябва...

Една истинска любов да имам

и нека да я срещнат всички.

 

 

 

© Стеси Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??