Мъжът на моя живот -
наричам го ноември,
макар да знам,
че казва се Уилям.
Прекрасен е...
и за мен светът е нищо,
защото само него искам.
Мечтая за дните,
в които ще сме заедно,
така влюбени и някак...
Не зная - може би различни.
Господи, искам само да го срещна,
пък друго не ми трябва...
Една истинска любов да имам
и нека да я срещнат всички.
© Стеси All rights reserved.