21 ago 2012, 11:10

Уж 

  Poesía » Otra
718 0 8
Уж беше ден. Още пиян и сънен.
Със куп врабци накацали по жиците.

Уж беше вечер. С цвят на старо вино
в разрошения шепот на черниците.

Уж беше лято. Стръмно и заоблено
като бедро на влюбено момиче.

Уж беше стих. Едно парченце спомени.
А пак нашепва думи за обичане.

 

© Христина Мачикян Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??