21 авг. 2012 г., 11:10

Уж 

  Поэзия » Другая
759 0 8
Уж беше ден. Още пиян и сънен.
Със куп врабци накацали по жиците.

Уж беше вечер. С цвят на старо вино
в разрошения шепот на черниците.

Уж беше лято. Стръмно и заоблено
като бедро на влюбено момиче.

Уж беше стих. Едно парченце спомени.
А пак нашепва думи за обичане.

 

© Христина Мачикян Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??