25 abr 2007, 17:27

Уж просто думи 

  Poesía
855 0 2

Обичам те!

Уж прости думи,

а изгарят устните.

И връзка, и преграда

помежду ни.

Моето “Обичам те”

ни свързва,

но твоето

отново ни дели,

че ти обричаш се

на друга с тези думи.

Ах да знаеше, горката,

че утре като мен ще е сама.

Ах да знаеше жената,

че ти обичаш всеки ден

различна жена.

Но не, не знае тя…

 

Уж просто думи,

а разбивали са не един живот.

И след това, наподобяващо

на стих писание,

искам да отправя една молба:

ако не обичате не го и казвайте,

че тези думи все някого ще наранят.

© Карина Кирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • Радвам се,че ти е харесало
  • Вярно е! Няма ли чувства, по - добре да не лъжем себе си и другите! Поздрави, позната история.
Propuestas
: ??:??