Обичам те!
Уж прости думи,
а изгарят устните.
И връзка, и преграда
помежду ни.
Моето “Обичам те”
ни свързва,
но твоето
отново ни дели,
че ти обричаш се
на друга с тези думи.
Ах да знаеше, горката,
че утре като мен ще е сама.
Ах да знаеше жената,
че ти обичаш всеки ден
различна жена.
Но не, не знае тя…
Уж просто думи,
а разбивали са не един живот.
И след това, наподобяващо
на стих писание,
искам да отправя една молба:
ако не обичате не го и казвайте,
че тези думи все някого ще наранят.
© Карина Кирова Все права защищены