16 sept 2017, 22:17

Улица с номер - 26 

  Poesía » De amor
459 3 2


А мислех, че ще имаме един адрес
и пощенска кутия с нарисуван гълъб
и улицата – номер двадесет и шест
ще бъде сбора на любовното ми чувство.

Но няма да се случи вероятно
по скоро ще живея вечно сам
писмата ти ги връщам на обратно
и пращам ги в сърдечния ми spam...

Защото не обичам протоколи
навяват безразличната си хлад
и нямат си литературна стойност
нали ме знаеш... Поетичен глад.

А мислех, че ще имаме живот
от който ще се раждат чудеса
с една красива, истинска любов
и смях на весели деца.

И някога, когато ме потърсиш
на номера ми – двадесет и шест
едни очи, безкрайно тъжни
ще кажат: Той замина. Днес...

 

Danny Diester
21.08.2017

© Данаил Антонов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??