2 jul 2010, 15:31

Улицата 

  Poesía
572 0 0

Ах, улицата пак е с аромат на липа

и нежен ромон на забързани думи,

прически, дрехи, грим, очила,

прозрачна  невидима страст и парфюми.

© Димитър Георгиев Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??