2.07.2010 г., 15:31 ч.

Улицата 

  Поезия
545 0 0

Ах, улицата пак е с аромат на липа

и нежен ромон на забързани думи,

прически, дрехи, грим, очила,

прозрачна  невидима страст и парфюми.

© Димитър Георгиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??