11 jun 2010, 19:41

Уличница 

  Poesía
655 0 1

 

 

Сяда тя до мен и в очите ми поглежда,
а аз извъртам поглед, без надежда...

От неудобство? Не... от злоба,
че избрала е това пред гроба –
в чуждите очи да вижда голото си тяло,
а детето ù отдавна е разбрало,
че за него място не е отредено
в свят на празни клетви и сърце студено...

© Дани Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??