11.06.2010 г., 19:41 ч.

Уличница 

  Поезия
656 0 1

 

 

Сяда тя до мен и в очите ми поглежда,
а аз извъртам поглед, без надежда...

От неудобство? Не... от злоба,
че избрала е това пред гроба –
в чуждите очи да вижда голото си тяло,
а детето ù отдавна е разбрало,
че за него място не е отредено
в свят на празни клетви и сърце студено...

© Дани Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??