Jun 11, 2010, 7:41 PM

Уличница 

  Poetry
657 0 1

 

 

Сяда тя до мен и в очите ми поглежда,
а аз извъртам поглед, без надежда...

От неудобство? Не... от злоба,
че избрала е това пред гроба –
в чуждите очи да вижда голото си тяло,
а детето ù отдавна е разбрало,
че за него място не е отредено
в свят на празни клетви и сърце студено...

© Дани All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??