5 ene 2019, 18:27

Умея 

  Poesía » De amor
434 0 1

Умея

 

Аз  умея така,
да наметна любов на плещите ти
да я носиш, като избор и дар,
да осветлява и сбъдва мечтите ти.

 

Аз умея така,
дълбоко и светло да съм в душата ти
да разпалвам огъня на страстта,
да остана чиста  обич в съдбата ти.

 

Аз умея така,
само с думи да те препъна и вдигна,
със сълзи по теб да валя
и да те живея, като енигма.

 

Аз умея така,
и зная, защо да го правя,
любов в твоето мъжко сърце
да пулсира в ритъм за двама.

© Елеонора Крушева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??