Умея
Аз умея така,
да наметна любов на плещите ти
да я носиш, като избор и дар,
да осветлява и сбъдва мечтите ти.
Аз умея така,
дълбоко и светло да съм в душата ти
да разпалвам огъня на страстта,
да остана чиста обич в съдбата ти.
Аз умея така,
само с думи да те препъна и вдигна,
със сълзи по теб да валя
и да те живея, като енигма.
Аз умея така,
и зная, защо да го правя,
любов в твоето мъжко сърце
да пулсира в ритъм за двама.
© Елеонора Крушева Всички права запазени
Поздравления!