23 abr 2015, 18:20

Умирам бавно 

  Poesía » De amor
392 0 0

Умирам бавно


Дните летят бързо и часовника не спира,
а часовете минават по-бързо даже от секунди....
Докато аз всеки ден малко по малко умирам,
ти търсиш пак утеха в неговите прегръдки....

Годините се превърнаха в остро оръжие
и всеки път все по-силно ме раняват....
но за жалост няма да намеря спокойствие
когато знам, че всеки ден до него ти заспиваш....

Умирам бавно, скъпа, но ти не знаеш за това
и може би никога няма да разбереш....
Защото вместо човек с добро сърце, ти търсиш красота
и грешиш когато забравяш в любовта най-важните неща!


Калоян Калинов

(21-04-2015)

© Калоян Калинов Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??