Една усмивка - смях,
една надежда,
а после рана тежка
... тежък грях повежда.
Илюзия, представи -
после фалш.
Животът те прецака.
Искаш ли реванш?
Обмисляне...
... Премисляш ли?
Намрази ли живота?
Смехът ти той потъпка.
Обиди ли се много?
Животът е...
Ах... малко нагъл,
препъвал те е често,
в краката му си падал
Сега си май различен,
нима не те е страх?
От колко дни живееш
със умисъл за грях?
© Госпожа Стихийно Бедствие Todos los derechos reservados