4 окт. 2007 г., 08:45

Умисъл за престъпление 

  Поэзия
753 0 4

Една усмивка - смях,
една надежда,
а после рана тежка
... тежък грях повежда.


Илюзия, представи -
после фалш.
Животът те прецака.
Искаш ли реванш?


Обмисляне...
... Премисляш ли?
Намрази ли живота?
Смехът ти той потъпка.
Обиди ли се много?


Животът е...
Ах... малко нагъл,
препъвал те е често,
в краката му си падал


Сега си май различен,
нима не те е страх?
От колко дни живееш
със умисъл
за грях
?

© Госпожа Стихийно Бедствие Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??