20 oct 2010, 13:08

Умора 

  Poesía » De amor
1352 2 12

Уморих се да търся очите си,

няма поглед изправен отпред,

само празно и тихо отричане

(и в очите ми всичко е лед).

 

Уморих се да сгрявам душата си,

тя е огън, потънал във мен,

сякаш търся с ръце самотата си,

да прекараме заедно ден.

 

Уморих се да слушам сърцето си,

то не слуша сълзите ми нощем

и потънала в тях (и във себе си),

просто знам! Че обичам те още.

© Наталия Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??