15 feb 2010, 13:36

Умора 

  Poesía
802 0 16

 

 

 

 

 

Умориха се дните ми, глухо се скършиха,

потъмнели от студ в непредвидена зима.

Отънелите нежности все не научиха

безболезнено как да умират...

 

 

Избледняха посоките сини. Не съмна.

Нощта меродавно отхвърли деня.

А мечтите-слани в тишината си тъмна

се превърнаха в прах. И болят.

 

 

 

 

© Геновева Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??