16 mar 2007, 19:34

Умора 2 

  Poesía
506 0 0

Умора 2

 

Искам да заспя някъде,

близо до брега.

Искам да спра поне за

миг мисълта.

 

Питам се дали мога да

уловя покоя на нощта?

За себе си дали ще мога

да го задържа?

 

Около мен и в мен

е безпорядък.

Кой ли спомен да смачкам,

за да не бъде радостният миг

толкова кратък.

 

Уморена съм

и ме е страх да живея…

Пошлостта и наглостта

ме карат да немея…

 

М.                                                                                    17.05.06 г.

 

© Малина Арнаудова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??