14 nov 2007, 22:34

Уморена 

  Poesía » Otra
692 0 5

 

 

Тръгвам, а бурята остава в мен -

едно пътуване към себе си само.

Грабвам пътя, или той грабва ме в плен -

нови клавиши на старо, замлъкнало пиано.

Идвам, в своя дом онемял от тъга -

морето зове своята нежна сирена;

но тя не се връща назад под дъжда -

върви напред, дива и малко смирена; 

от пътя сумрачен и пуст -

                                          така уморена.

© Вечерница или Зорница Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??