22 ago 2006, 8:24

Уморена чувственост 

  Poesía
563 0 0
Изхабен е всеки трепет,всяко чувство,
целувана с дъха на сивотата.
И само твореца владее това изкуство
да вдъхне живот на пъстротата.


Целунах те и сякаш целувах те години.
В кръвта ми вече е твоята отрова.
Отново твоя бях-прости ми,
тъй искрена в своятя умора.


Уморих се да изпитвам чувства!
Не търси ,ни омраза, ни любов.
След теб душата ми покварено пуста
едва разгръща се за нов живот.

© Пепп Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??