16 mar 2018, 0:57

Уморени 

  Poesía
529 4 4

 

Уморените думи не стигат целта –
по трасето издъхват сломени
и разливат от Твоята жива вода,
а пресъхват души ожаднели…

Уморените жестове нямат криле
да доставят за миг светлината,
а угасват и нечие болно сърце
не дочаква да види зората…

Уморени обятия носят печал
и не могат да сгреят душата…

Уморени сме в своята тиха тъга…

Боже, давай ни сили нататък!

© Руми Бакърджиева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??