Mar 16, 2018, 12:57 AM

Уморени 

  Poetry
524 4 4

 

Уморените думи не стигат целта –
по трасето издъхват сломени
и разливат от Твоята жива вода,
а пресъхват души ожаднели…

Уморените жестове нямат криле
да доставят за миг светлината,
а угасват и нечие болно сърце
не дочаква да види зората…

Уморени обятия носят печал
и не могат да сгреят душата…

Уморени сме в своята тиха тъга…

Боже, давай ни сили нататък!

© Руми Бакърджиева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??