29 nov 2008, 10:19

Уморени крила 

  Poesía
626 0 0

Уморени крила...
Бездомна се скитам,
пътя не познавам
и посока нямам!
Идва есента, 
а  заедно с нея
падащи листа -
изгубих любовта!


Уморени крила...                                                                                                                          Търся път назад,
търся начин
времето да спра.
Надолу неспирно вървя,
а искам високо да летя!
Самотна душа
полет не познава!

© ВБТ Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??