20 jun 2020, 0:27

Уморени крила 

  Poesía
560 0 5

Уморени крила вече пребирам...

уморени от опити да не летя.

Защо ли ,отчаяно стискам ги 

и връзвам с обидни слова.

Уморени мечти скалъпени в рими...

очи пълни с тъга...надежда,защо ли?

Светът ни е просто игра,каква ли!?

Може би на Руска ролетка...

или е просто тъга.

Уморени крила,Господи моля те

дай ми отново мечта и надежда

и аз отново да полетя.

© Ангел Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??