18 nov 2011, 9:32

Уморих се... 

  Poesía » Otra
911 0 15

Все се гоня залудо със времето,
а годините грозно се плезят...
На живота изпуснах му стремето
и крилата смених със протези.
На душата надянах нашийник,
че сред вълци и тя се овълчи -
разбунтува се, почна да вие -
като червей във мене се гърчи.
А сърцето си - този предател,
без упойка сама ампутирах.
Полудях! Насъбраха се гарвани...
Беше знак. И навярно умирах.

© Валерия Иванова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??