9 abr 2008, 22:25

Уморих се 

  Poesía » Otra
999 0 0

Уморих се да прощавам,
уморих се със сълзите си аз да те дарявам,
уморих се аз след теб да бягам,
уморих се от лъжите, сплетните и фалша.


© Нели Росланова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??