Apr 9, 2008, 10:25 PM

Уморих се 

  Poetry » Other
992 0 0

Уморих се да прощавам,
уморих се със сълзите си аз да те дарявам,
уморих се аз след теб да бягам,
уморих се от лъжите, сплетните и фалша.


© Нели Росланова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??