14 nov 2005, 16:38

„Уморих се” 

  Poesía
1243 0 1

       „Уморих се”

Уморих се от сълзите,                          

все изпълващи очите.

Уморих се да прощавам,            

от измами сили нямам.

И не мога все да давам,

нищо аз не получавам.

Уморих се и да моля,

аз съм като капка гола.

© Тодор Тодоров Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??