Nov 14, 2005, 4:38 PM

„Уморих се” 

  Poetry
1241 0 1

       „Уморих се”

Уморих се от сълзите,                          

все изпълващи очите.

Уморих се да прощавам,            

от измами сили нямам.

И не мога все да давам,

нищо аз не получавам.

Уморих се и да моля,

аз съм като капка гола.

© Тодор Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??