14.11.2005 г., 16:38 ч.

„Уморих се” 

  Поезия
1240 0 1

       „Уморих се”

Уморих се от сълзите,                          

все изпълващи очите.

Уморих се да прощавам,            

от измами сили нямам.

И не мога все да давам,

нищо аз не получавам.

Уморих се и да моля,

аз съм като капка гола.

© Тодор Тодоров Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??