7 mar 2008, 18:32

Уморих се 

  Poesía » De amor
858 0 3

Така съм уморена

от мислене,

дали не бъркам,

дали да сбъркам?!

 

Уморена,

да те обичам ли,

да ти простя ли,

да го обичам ли,

да му простя ли?

 

Уморена,

дали не сбърках,

дали не се обърках,

кълнейки се в теб,

мислейки за него,

кълнейки се в него,

мислейки за теб.

 

Уморих се,

да не зная отговорите.

© Благослава Христова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??