7.03.2008 г., 18:32 ч.

Уморих се 

  Поезия » Любовна
856 0 3

Така съм уморена

от мислене,

дали не бъркам,

дали да сбъркам?!

 

Уморена,

да те обичам ли,

да ти простя ли,

да го обичам ли,

да му простя ли?

 

Уморена,

дали не сбърках,

дали не се обърках,

кълнейки се в теб,

мислейки за него,

кълнейки се в него,

мислейки за теб.

 

Уморих се,

да не зная отговорите.

© Благослава Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??