10 sept 2008, 23:05

Уморих се 

  Poesía
531 0 2

Уморих се...

от срещи и раздели,

от пътища прерязани,

и дългите тунели.

Уморих се... от несбъднати мечти,

от блянове безброй,

безцветни, като картини без бои,

нежелани, като дъжд след порой.

Уморих се... от тежки спомени,

с които дълго съм живял,

от щастливи мигове, прогонени

от свят на грубост и печал.

Уморих се... от горчивата агония,

от пошла хорска суета,

уморих се от лъжовната хармония.

Уморих се... даже от умората!

© Мария Манджукова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
  • " Уморих се от несбъднати мечти"- колко ми е познато.Пожелавам ти да се сбъднат всичките отсега нататък.
  • Уморително е да живееш, но все пак животът е един и ще има много време за почивка след края му... Поздрав!
Propuestas
: ??:??