Уморих се да те обичам...
По-точно омръзна ми.
(Какви страшни думи изричам...
луда съм - за връзване...)
Всяка нощ крия мечтите си
като биле отровно.
Гася пожари с очите си
и все пред теб съм виновна.
Постоянна бях. Сега изменчùва
насън вятъра яхвам.
Ту като дете доверчива,
ту - зла фея някаква...
Ако можеш, ела... Стигни ме!
Ще намериш ли сили ?
Да, забравих твоето име,
но помня думата "мили"...
© Нина Чилиянска Todos los derechos reservados