13.08.2011 г., 9:42 ч.

Уморих се... 

  Поезия » Любовна
546 0 8

Уморих се да те обичам...

По-точно  омръзна ми.

(Какви страшни думи изричам...

луда съм - за връзване...)


Всяка нощ крия мечтите си

като биле отровно.

Гася пожари с очите си

и все пред теб съм виновна.


Постоянна бях. Сега изменчùва

насън вятъра яхвам.

Ту като дете доверчива,

ту - зла фея някаква...


Ако можеш, ела... Стигни ме!

Ще намериш ли сили ?

Да, забравих твоето име,

но помня думата "мили"...

© Нина Чилиянска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??