24 sept 2010, 23:15

Уморих се 

  Poesía
698 0 3

Уморих се

 

Уморих се така да живея –

с нарисувани дни  и слънца,

и от някоя приказна фея

да очаквам добри чудеса!

 

Уморих се в любов да ме лъжат,

да съм сянка от спомен мъгляв,

да се смея, когато съм тъжна,

да преглъщам обида и гняв!

 

Уморих се от празни надежди,

от несбъднати звездни мечти.

Към небето с молитва поглеждам,

ала то безпощадно мълчи!

 

 

 

© Христина Радомирова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??