Уморих се от всички приятелства.
Уморих се от всички предателства.
Уморих се от ярката светлина.
Уморих се от черната тъма.
Уморих се да търся любовта.
Уморих се да се бия с врага.
Уморих се от надеждата изгубена.
Уморих се да бродя в сива мъгла.
Уморих се да чакам радостта.
Уморих се да спя в тишина.
Уморих се да прегръщам единствено самота.
Уморих се и чакам само смъртта.
© Ваня Todos los derechos reservados