15 ene 2011, 20:07

Умориш ли се... 

  Poesía
583 1 0

          Умориш ли се

 

Умориш ли се от врагове-ласкатели

и от интригите на подли отмъстители,

познаеш ли неподплатено обвинение

на - уж - приятели добри,

не съжалявай и за миг дори,

а със достойно поведение

и усмивка горда - отмини!

© Пенка Обновенска Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??